Företag

CIBTvisas tillhandahåller skräddarsydda verktyg och anpassat innehåll för att ge stöd åt och uppfylla de unika resebehov som företagsanställda har. CIBTvisas skapar en särskild, anpassad webbportal med enkla och uppdaterade anvisningar om hur man kan ordna visum för resor. Genom att använda den anpassade webbportalen får våra partner enkelt tillgång till alla nödvändiga ansökningsformulär, de senaste uppdateringarna om visumkrav samt beställningsspårning online. Företagsresenärer kan enkelt spåra aktiviteter via vår statuskontroll online.

CIBTvisas unika tjänster för företag

  1. Öppet utanför kontorstid. CIBTvisas är det enda företaget i Sverige som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid. För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har CIBTvisas en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum för sista-minuten-resor eller akuta resor. Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid. Vår tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.
  2. Mottagande och leverans på flygplatser. CIBTvisas hjälper våra kunder att uppfylla de allra tajtaste tidsgränserna vad gäller resor med vår tjänst mottagande och leverans direkt på flygplatserna.  Vi ordnar så att en budfirma hämtar upp pass på flygplatsen från ankommande resenärer som skyndsamt behöver resedokument. Vi kan även samordna leveransen av pass till avresande resenärer som har ansökt om brådskande visum i sista minuten.     
  3. Äganderättsskyddad databas. CIBTvisas klienter och företagskunder får tillgång till en toppmodern, äganderättsskyddad databas som innehåller specifika krav för nästan alla resmål i världen. CIBTvisas ger alla resenärer ett skräddarsytt informationspaket som innehåller enkla och fullständiga anvisningar för just deras visumbehov.
  4. Global täckning. CIBTvisas har över över 60 kontor i 27 länder och är marknadsledande i Storbritannien, USA, Kanada, Singapore, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Schweiz och Spanien.
  5. Ansök om och få ditt visum samma dag. Har det dykt upp en sista-minuten-resa och du behöver ett visum omgående? CIBTvisas gör dina sista-minuten-resor möjliga tack vare vår tjänst med leverans av visum under samma dag. CIBTvisas kan ta emot din ansökan, behandla den och sedan leverera visumet till dig under en och samma arbetsdag. De flesta visumansökningar tar flera dagar att behandla men vissa länder kan utfärda visum så snabbt som inom 24 timmar. Nu behöver du inte skjuta upp arbetsuppgifter eller råka ut för förseningar, oavsett vilken deadline du har.
  6. 7:1198 Ambassadernas öppettider och uppdateringar. CIBTvisas skickar ut en veckovis avisering som ger kunderna viktig information gällande konsulära ärenden, som ändrade öppettider och eventuella problem.

Kontakta oss

Vill du få ett konfidentiellt kostnadsförslag från CIBTvisas för din affärsverksamhet?

CIBTvisas finns på plats för att prata med dig om dina behov.  De kan nås via telefon +46 8 662 73 20

Serviceåtagande

CIBTvisas globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. CIBTvisas arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info