Metoder för leverans av tjänster

Öppet utanför normal kontorstid

CIBTvisas är det enda företaget i Sveriges som håller öppet för att ta emot och handlägga beställningar utanför normal kontorstid.  För att anpassa oss efter våra kunders resebehov har CIBTvisas en jouransvarig expert på plats efter kontorstid för att hjälpa våra kunder med visum och pass för sista-minuten-resor eller akuta resor.  Om du bokar tid kan beställningar levereras till vårt kontor före eller efter normal kontorstid.  CIBTvisas tjänst med öppettider utanför normal kontorstid ser till att kundernas visumansökningar kan börja behandlas redan på kvällen och vara redo för inlämning i början av nästa arbetsdag.

Flygplatshämtning

CIBTvisas hjälper kunder med tighta tidsscheman inför sin resa med vår möjlighet att leverera till flygplatser. Vi ordnar leverans av pass till flygplatser till de kunder som har ansökt om expressvisum i sista minuten.

Ansök om och få ditt visum samma dag

Har det dykt upp en sista-minuten-resa och du behöver ett visum omgående?  CIBTvisas gör dina sista-minuten-resor möjliga tack vare vår tjänst med leverans av visum under samma dag.   CIBTvisas kan ta emot din ansökan, behandla den och sedan leverera visumet till dig under en och samma arbetsdag.  De flesta visumansökningar tar flera dagar att behandla men vissa länder kan utfärda visum så snabbt som inom 24 timmar. 

CIBTvisas tillhandahåller tjänsten ”Visum under samma dag” till resenärer som behöver ett sista-minuten-visum till följande länder:

Kamerun
Moçambique

Övriga metoder för leverans av tjänster

Kurir
Jetpak
Postnord - Rekommenderat brev
DHL Sverige, Europa och hela världen

Guided-Entry Service

För att resa internationellt behöver du korrekt information, mycket planering och pålitligt expertis. Guided-entry är den mest avgörande tjänsten när det handlar om att navigera i denna komplexa eran. Vi erbjuder en konsultation med våra experter, en genomgång av er resplan, skräddarsydda uppdateringar och mycket mer. Upplev tryggheten med guided-entry

Mer info

På väg till Australien?

Ansök online och ordna ett elektroniskt visum för resor till Australien på bara ett par sekunder.   

Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.

Mer info

Nyheter och uppdateringar