Premium Priority

Vår bästa och skräddarsydda service

Premium Priority från CIBTvisas

En dedikerad specialist inom Premium Priority kommer att hantera hela processen från början till slut, vilket ger den kompetens som krävs för att din visumansökan ska godkännas så snabbt som möjligt. Upplev säkerheten och bekvämligheten med Premium Priority.

Fördelarna med Premium Priority från CIBTvisas

  1. Dedikerad premiumavdelning.  Ett personligt och servicededikerat team som handlägger ditt ärende från start till slut.
  2. En initial kontakt.  Ring + 46 851729433, skicka ett e-postmeddelande till premiumpriority@cibtvisas.se eller fullför din beställning för att begära servicen. En dedikerad premiumhandläggare kontaktar dig inom en timme.
  3. Dokumentförberedning.  Assistans med ifyllnad och komplettering av dokumentkrav, när möjligt.
  4. Digitala foton, visum- och passkopior.  Spara tid genom att bifoga ditt foto digitalt. Vi lagrar en skannad kopia av ditt visum och pass för din säkerhet och bekvämlighet om ditt pass skulle försvinna, stjälas eller skadas.
  5. Högsta prioritet vid inlämning.  Om du väljer vår Premium Priority kommer din ansökan att ges högsta prioritet och behandlas brådskande.
  6. Skräddarsydda uppdateringar.  Håll dig uppdaterad av varje steg i processen via önskat kontaktsätt- telefonsamtal, e-post eller sms.
  7. Snabb upphämtning och retur med kurirleverans.  Upphämtning och retur av dina ansökningshandlingar med kurir. Fri upphämtning och lämning under dagen med lokalkurir ingår inom Stockholms city och Göteborg city. (lokalzon 1-2) För samtliga andra orter inom Sverige ingår leverans med DHL, normalt nästkommande vardag.

CIBTvisas serviceavgift
Observera att alla resenärer som väljer Premium Priority debiteras kr.3.940,00 + moms, utöver de konsulära avgifterna och handläggningsavgifterna från CIBTvisas. Vid mer än två destinationer debiteras en avgift på kr.500.00 + moms för varje extra destination.

Tjänst med digitalfoton

CIBTvisas digitala fototjänst är ett utmärkt sätt att leverera ett digitalfoto för din visumansökan. Du behöver bara ladda upp ett foto och sedan ser våra experter på fototjänsten till att ditt foto uppfyller alla riktlinjer och krav som ställs för ansökan innan de skriver ut det och skickar in det till ambassaden.

Mer info

Premium Priority

Sätt inte era reseplaner i fara. En dedikerad specialist inom Premium Priority kommer att hantera hela processen från början till slut, vilket ger den kompetens som krävs för att din visumansökan ska godkännas så snabbt som möjligt. Upplev säkerheten och bekvämligheten med Premium Priority.

Mer info

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info