Australiensiskt ETA-visum

På grund av restriktioner i samband med COVID-19 så har utfärdandet av de elektroniska visumen (ETA) till Australien blivit tillfälligt stoppat. Vi uppdaterar vår hemsida regelbundet så besök den för att se de senaste uppdateringarna. När viseringsstoppet hävs kommer vi erbjuda ETA visum igen.

Ett ETA-visum är ett elektroniskt tillstånd från de statliga myndigheterna för inresa till Australien. För att kunna ansöka om detta måste du vara under 75 år och vara innehavare av ett pass från ett behörigt land. Visa alla länder

Resenärer kan inte ansöka om ett nytt ETA till Australien förens deras nuvarande ETA har utgått.

Du kan ansöka om ett australiensiskt ETA-visum för vanlig turism eller för affärsverksamhet

Den elektroniska fullmakten (ETA) är avsedd för personer som har för avsikt att resa till Australien för temporära vistelser, antingen som vanlig turist eller i affärsändamål.

Turist-ETA – Typen ETA-visum för turister gäller endast för personer som reser som vanliga turister. Med turism avses semestrar, nöjesresor samt att besöka familj och/eller vänner. Det är giltigt i ett år och för flera resor med en längd på upp till tre månader.

Affärs-ETA – Ett affärs-ETA gäller endast för affärsändamål. Med affärsändamål avses bland annat konferensdeltagande, förhandlingar eller ett besök för att utforska affärsmöjligheter. Det är giltigt i ett år och för flera resor med en längd på upp till tre månader.

Om du har för avsikt att utföra kortvarigt, ej fortgående och mycket specialiserat arbete i Australien ska du ansöka om det nya visumet för arbetstillstånd för kortvariga aktiviteter. CIBTvisas kan hjälpa dig med denna ansökan. Ansök nu

Resenärer som är över 75 år kan få sitt visum nekat och behöva ansöka om ett traditionellt besöksvisum. CIBTvisas kommer kontakta och assistera er om detta skulle ske.  

Det snabbaste och enklaste sättet att ordna ett ETA-visum

 1. Direktgodkännande. Ansök på internet och få ditt ETA-visum på bara ett par sekunder.
 2. Tillgänglig dygnet runt, året om. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om.
 3. Giltigt i minst ett år. Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.
 4. Få godkännade direkt. Ansök online och få din ETA inom några sekunder.

 1. Kommer du inte från ett behörigt land?

  Du kan ansöka om ett vanligt visum om du inte kommer från ett behörigt land.
  Ansök nu

Varför använda ETA-tjänsten från CIBTvisas?

 • Direktgodkännande. Ansök på internet och få ditt ETA-visum på bara ett par sekunder.
 • Ständigt tillgänglig. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om.
 • Giltigt i ett år. Med ett ETA-visum kan du resa till Australien hur många gånger du vill inom 12 månader efter utfärdandedatumet.
 • Slipp stå i långa köer. Ansök om ETA-visum på internet och slipp besöka myndighetskontor.

Välj CIBTvisas

Snabbt.  CIBTvisas är det snabbaste sättet att ordna ett visum.

Enkelt.  CIBTvisas kan hjälpa dig.  Våra experter kan nås via telefon eller e-post.

Säkert. CIBTvisas använder högsta branschstandard vad gäller datasäkerhet.