Överblick

CIBT är den globalt ledande serviceaktören för hantering av visumansökningar. Med egna kontor i Förenta Staterna, USA, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien kan vi erbjuda konkurrenskraftig och lösningorienterad service globalt. Genom fokus på hållbarhet, policy och prisbelönt teknik ökar CIBTs förmåga att hjälpa sina kunder med säkra och kompatibla lösningar för mobilisering. Vi är geografiskt placerade med omtanke för att kunna leverera lösningar för såväl korta som långsiktiga visum och -arbetstillstånd runt om i världen.

Läs mer om vårt företag

Vår uppgift

Att på ett professionellt sätt navigera i komplexa visum och invandringsregler för att hjälpa människor att arbeta, leva och besöka länder runt om i världen.

Våra kundlösningar

Genom vår breda kunskap, erfarenhet och expertis lägger vi fokus på att ge våra kunder en enastående service vid varje ansökningstillfälle.

Våra värderingar

  • Expertis. Vi tillämpar vår kompetens och kunskap för att kunna erbjuda innovativa lösningar för våra kunder.
  • Service. Vi lägger stort fokus vid att ge våra kunder bästa möjliga serviceupplevelse vid varje ansökningstillfälle.
  • Samarbete. Vi arbetar tillsammans med våra utlandskontor för att kunna erbjuda en exceptionell kundservice globalt.
  • Integritet. Vi skyddar våra kunders uppgifter, data och information genom våra omfattande policys för etiska värderingar och strikta överensstämmelseprogram.
  • Global mångfald Vi värderar mångfalden som kommer med att driva ett globalt företag för att skapa en unik kultur samt fördelar för våra kunder och anställda.

Välj CIBTvisas

Snabbt.  CIBTvisas är det snabbaste sättet att ordna ett visum.

Enkelt.  CIBTvisas kan hjälpa dig.  Våra experter kan nås via telefon eller e-post.

Säkert. CIBTvisas använder högsta branschstandard vad gäller datasäkerhet.

Premiumservice

Låt vårt team av experter göra din visumansökan snabb och enkel. Med personliga konsultationer, påminnelser i god tid och steg-för-steg-hjälp kan du känna dig trygg med att våra visumexperter kommer att hjälpa dig att få din ansökan och dokumentation rätt från början.

Mer info

Tjänst med digitalfoton

CIBTvisas digitala fototjänst är ett utmärkt sätt att leverera ett digitalfoto för din visumansökan. Du behöver bara ladda upp ett foto och sedan ser våra experter på fototjänsten till att ditt foto uppfyller alla riktlinjer och krav som ställs för ansökan innan de skriver ut det och skickar in det till ambassaden.

Mer info