Ledningsgruppen

CIBTvisas har en mycket välutbildad och motiverad ledningsgrupp med djupgående kunskaper om branschen, mycket lång erfarenhet och unika kompetenser.

Ledningsgruppen i Storbritannien

Florent Frapolli - Executive Vice President, EMEA

Florent Frapolli anslöt sig till CIBT under 2012 och är verkställande direktör för den europeiska verksamheten. Under hans ledarskap har CIBT gjort en rad företagsförvärv och utökat sin verksamhet i 12 länder över hela Europa. Florent har en gedigen meritlista vad gäller att utveckla verksamheter och få dem att växa samtidigt som man bibehåller en mycket bra kundtjänst. Innan han började på CIBT innehade Florent chefspositioner på G4S inom flygindustrin, DMD inom underhållningsmarknaden ombord på flygplan och Iron Mountain inom branschen för dokumenthantering. Florent fokuserar på att utveckla den europeiska verksamheten genom att använda operationell excellens för att driva på en ökad lönsamhet. Florent har en akademisk examen från Aix-Marseille universitet.

Mikkel Wismann – Managing Director - Nordics

Mikkel blev en del av CIBT 2019 som Operations Director för CIBTvisas i Tyskland och Österrike. Tidigare var han COO på Comet Consular Services. Han har över fem års erfarenhet inom resebranschen, med lång operativ och kommersiell erfarenhet. Förutom en lång militärkarriär som innebar flera utplaceringar till konfliktområden runt om i världen, har Mikkel en framstående utbildningsbakgrund, med fokus på ledning och administration av företag. Utöver sin position som Managing Director har Mikkel styrelseuppdrag i flera relevanta föreningar

Carsten Östberg – Managing Director - Nordics

Carsten är sedan 2018 Nordisk Managing Director för CIBTvisas och ansvarar för den svenska verksamheten. Han har över 11 år erfarenhet av resebranchen och har under sin tid varit ansvarig för både operativa och säljavdelningar. Tidigare har Carsten erfarenhet från logistik, handel och från Danska försvarsmakten. Han är en erfaren ledare och har arbetat i flera olika länder samt kulturer. Carstens fokusområde är tillväxt på den nordiska marknaden för att uppnå dess fulla potential samt försäkra att våra kunder erbjuds marknadens bästa tänkbara service.

Ashok Sharma – Operations Director - Europe

Ashok Sharma är Operativ Direktör och är ansvarig för alla operativa aspekter av CIBT i våra 12 länder inom Europa. Ashok har sedan 2010 arbetat inom flera områden och har omfattande kunskaper om verksamheten. Innan han började hos CIBT arbetade Ashok på ING Direct. Han arbetar aktivt för att säkerställa att de operativa avdelningarna inom europa alltid erbjuder högsta möjliga service till våra kunder som är i kontakt med oss på CIBT.

Företagets ledningsgrupp

Eric Scheinerman - President and Chief Executive Officer

Eric Scheinerman gick med i CIBT i september 2019 som ekonomichef. Eric ger till CIBT omfattande global finanserfaring med en meritlista av förbättrad operationell prestanda och drivande lönsam tillväxt. Eric är en beprövad, begåvad och strategisk ledare som har byggt och varit en viktig del av högpresterande företagsteam. Innan han kom till CIBT fungerade Eric som finansdirektör för Wind River Environmental där han fokuserade sina ansträngningar på tillväxt, produktivitet och företagets aktiva M & A-strategi. Före sin tid vid Wind River innehöll Eric seniorfinansroller på Aptiv PLC. Baserat i Shanghai, tjänade han som VP, finans för företagets $9 + miljarder dollar elektrisk / elektronisk arkitektursegment som hade verksamhet i 28 länder och mer än 120 000 gruppmedlemmar. Innan han kom till Aptiv var Eric verkställande direktör och finansdirektör i Liberty Lane Partners, LLC, ett private equity-företag som fokuserade på att bygga och förbättra medelmarknadsföretag. Hans roll inkluderade övervakning av företagets portföljbolag och M&A-verksamhet. Han var också tillfällig VD för två av sina investeringar. Tidigare i sin karriär innehöll Eric lednings- och finansroller i ThermoFisher Scientific, Whirlpool Corporation och 3M Company. Han har en kandidatexamen från The Wharton School, University of Pennsylvania. Eric är baserad på CIBT företagskontor i Washington, DC.

Steven Diehl – Global Managing Director, Immigration

Som global immigrationsdirektör för CIBT’s dotterbolag Newland Chase ansvarar Steven Diehl för företagets immigrationsverksamhet. Han leder ett globalt team som ansvarigar för utformning och implementering av immigrationslösningar för en mångsidig portfölj av multinationella, nationella och icke-staliga organisationer. Allteftersom att CIBT’s varumärken expanderats i nya regioner har Steve och hans team haft en stor roll i strategisk vägledning och assistans för kunder som ansökt om kortsiktiga såväl som långsiktiga migrationslösningar samt funnit skräddasydda lösningar för specifika industrisektorer. Under hans senaste tjugo år i organisationen har Steve haft flertal roller hos CIBT som verkställande direktör för försäljning och därmed aktivt bidragit till en stora expantion i företagets kundportfölj. Steve började sin karriär hos CIBT 1996. Han har en kandidat examen i internationella relationer från Syracuse Univeristy där han tog examen med bemärkelse. Han är en aktiv panelist vid ledande internationella rese- och mobilitetsföreningar såsom bland annat Worldwide ERC (ERC), the Forum for Expatriate Managment (FEM), the Association of Corporate Travel Executives (ACTE) och Global Business Travel Association (GBTA).

Pete Fox – Chief Information Officer

Pete Fox började jobba som CIO (IT-chef) på CIBT i september 2009. Han har ansvar för alla delar av företagets tekniska strategi och verksamhetsområden, inklusive programvaruutveckling, nätverkshantering, datacentraler och digital säkerhet.  Pete leder även den globala marknadsföringsgruppen för att utveckla nya innovativa produkter och tjänster.  På CIBT har Pete lett implementeringen och lanseringen av CIBT:s skräddarsydda leveranssystem i 22 olika länder. Systemet kan användas på 7 olika språk.  Pete är ansvarig för CIBT:s utbud av kommersiella programvaruprodukter och har utvecklat ImmigrationSmart, företagets innovativa tekniklösning för bolagsrörlighet. Pete har lång erfarenhet av ledarskap och utveckling av storskaliga, distribuerade nätverksprogram, webbaserade program, global marknadsföring och e-handelsprodukter.  Innan han började arbeta på CIBT innehade Pete flera högre befattningar på Network Solutions där han bland annat ledde två större företagsförvärv och var vice VD med ansvar för teknik- och produktutveckling samt fusioner och företagsförvärv.  På hans Cv finns erfarenhet från företag som Lockheed Martin och General Electric.  Pete har en examen i elektroteknik med magna cum laude från VA Tech och har även en Master of Science i elektroteknik från VA Tech.

Sandra Woznitski – Senior Vice President of North American Operations

Sandi började på CIBT i mars 2010 och har varit vice VD för Nordamerika sedan 2013. Hon har en gedigen bakgrund från områdena kundtjänst, försäljning och marknadsföring med erfarenhet inom utvecklingen av strategier för att öka kundnöjdheten och den institutionella lönsamheten på global skala. Sandi har varit högsta ansvarig under integreringen av fem företagsförvärv i den nordamerikanska verksamheten. Innan hon började på CIBT hade Sandi arbetat i över 20 år på MCI Telecommunications och Verizon där hon innehade ett antal ledande chefspositioner inom kundtjänst, försäljning och marknadsföring. Sandi har en cum laude-examen från Virginia Polytechnic Institute samt State-universitetet med specialisering inom förvaltning av hotell, restaurang och institutioner.

Nicolas Derbyshire – Managing Director - Asia Pacific

Nicolas Derbyshire kom till CIBT i maj 2012 som vice VD för affärsutveckling och utsågs sedan till VD för Asien och Stillahavsområdet i januari 2013.  Under Nics ledning har CIBT:s närvaro i Asien och Stillahavsområdet växt och vi är nu en av de ledande leverantörerna av rörlighetstjänster. Sedan han började arbeta på CIBT har Nic övervakat sex företagsförvärv och integreringen av dessa i verksamheten för Asien och Stillahavsområdet. Han har även lett nyetableringsprojekt på nya marknader, både inom branschen för immigration och för visum. Innan han blev anställd av CIBT var Nic grundare av Visalink Systems där han var en absolut nödvändig del för att utveckla visumlösningar för internationella resenärer. Han skapade strategiska partnerskap med andra företag i branschen och var ansvarig för Visalinks australiensiska verksamhet. Nic utvecklade partnerskap med många statliga myndigheter i Australien och utformade och implementerade ett helt eget system som var skräddarsytt efter diplomaters och statstjänstemäns specifika behov. Nic anslöt sig till företaget när Visalink blev förvärvat av CIBT under 2012. Nic har stor erfarenhet inom områdena affärsutveckling, ekonomisk styrning och företagsledning.  Nic har en VCE-examen (Victorian Certificate of Education) från Haileybury College.

Seran Bentley-Thoburn – Global Director – Quality and Compliance

Seran Bentley-Thoburn började i CIBT 2009 som den brittiska operatörschefen som växte med CIBT till sin nuvarande roll som global chef för kvalitet och efterlevnad 2017. Seran har hjälpt till att styra CIBT:s exponentiella tillväxt nu övervakar hela sitt globala fotavtryck. Serans huvudsakliga inriktning inkluderar hantering av CIBT: s globala kontorsfaciliteter, ledande av den operativa och logistiska integrationen av förvärv och spjutspetsarbete kring att utöka CIBT: s fysiska verksamhet till nya marknader. Seran har haft ledande befattningar inom företagets resebransch i 30 år. Innan han kom till CIBT, ledde Seran ett företag som heter TLCS som förvärvades av CIBT 2009. Under sin tid på TLCS var Seran en viktig del i att förvandla TLCS till en marknadsledare inom resevisabranschen. Seran utbildades vid Hinchley Wood School och 6th Form i Surrey, England. Efter att ha uppnått högsta betyg fortsatte Seran en karriär inom företagsresor som har lett till hans över 30 år inom vår bransch.

Justin Miller - Senior Vice President, Acquisitions

Justin Miller gick med i CIBT 2014 som Vice President of Acquisitions och utnämndes till Senior Vice President of Acquisitions 2019. Under Justins ledning har CIBT påskyndat sitt globala förvärvsprogram, som har varit en viktig drivkraft för CIBT att lägga till servicefunktioner, öka marknadsandelen och utvidga in i nya geografier. Innan han kom till CIBT var Justin Senior Associate i ett affärsutvecklingsföretag, där han fokuserade på utplacering av skuld och eget kapital för att stödja växande företag. Justin har en kandidatexamen i företagsadministration från Goizueta Business School vid Emory University.

Vårt åtagande

Läs mer om vårt åtagande att vara det snabbaste och enklaste sättet att ordna de resedokument du behöver.  

Mer info

Serviceåtagande

CIBTvisas globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. CIBTvisas arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info