Ledningsgruppen

CIBTvisas har en mycket välutbildad och motiverad ledningsgrupp med djupgående kunskaper om branschen, mycket lång erfarenhet och unika kompetenser.

Ledningsgruppen i Storbritannien

Florent Frapolli - Executive Vice President, EMEA

Florent Frapolli anslöt sig till CIBT under 2012 och är verkställande direktör för den europeiska verksamheten. Under hans ledarskap har CIBT gjort en rad företagsförvärv och utökat sin verksamhet i 12 länder över hela Europa. Florent har en gedigen meritlista vad gäller att utveckla verksamheter och få dem att växa samtidigt som man bibehåller en mycket bra kundtjänst. Innan han började på CIBT innehade Florent chefspositioner på G4S inom flygindustrin, DMD inom underhållningsmarknaden ombord på flygplan och Iron Mountain inom branschen för dokumenthantering. Florent fokuserar på att utveckla den europeiska verksamheten genom att använda operationell excellens för att driva på en ökad lönsamhet. Florent har en akademisk examen från Aix-Marseille universitet.

Mikkel Wismann – Managing Director - Nordics

Mikkel blev en del av CIBT 2019 som Operations Director för CIBTvisas i Tyskland och Österrike. Tidigare var han COO på Comet Consular Services. Han har över fem års erfarenhet inom resebranschen, med lång operativ och kommersiell erfarenhet. Förutom en lång militärkarriär som innebar flera utplaceringar till konfliktområden runt om i världen, har Mikkel en framstående utbildningsbakgrund, med fokus på ledning och administration av företag. Utöver sin position som Managing Director har Mikkel styrelseuppdrag i flera relevanta föreningar

Carsten Östberg – Managing Director - Nordics

Carsten är sedan 2018 Nordisk Managing Director för CIBTvisas och ansvarar för den svenska verksamheten. Han har över 11 år erfarenhet av resebranchen och har under sin tid varit ansvarig för både operativa och säljavdelningar. Tidigare har Carsten erfarenhet från logistik, handel och från Danska försvarsmakten. Han är en erfaren ledare och har arbetat i flera olika länder samt kulturer. Carstens fokusområde är tillväxt på den nordiska marknaden för att uppnå dess fulla potential samt försäkra att våra kunder erbjuds marknadens bästa tänkbara service.

Ashok Sharma – Operations Director - Europe

Ashok Sharma är Operativ Direktör och är ansvarig för alla operativa aspekter av CIBT i våra 12 länder inom Europa. Ashok har sedan 2010 arbetat inom flera områden och har omfattande kunskaper om verksamheten. Innan han började hos CIBT arbetade Ashok på ING Direct. Han arbetar aktivt för att säkerställa att de operativa avdelningarna inom europa alltid erbjuder högsta möjliga service till våra kunder som är i kontakt med oss på CIBT.

Vårt åtagande

Läs mer om vårt åtagande att vara det snabbaste och enklaste sättet att ordna de resedokument du behöver.  

Mer info

Serviceåtagande

CIBTvisas globala team med visum- och passpecialister gör sitt yttersta för att ge våra klienter och företagskunder den absolut bästa personliga och professionella servicen. CIBTvisas arbetar hårt för att fortsätta att vara det företag som ordnar visum och pass på det snabbaste, enklaste och säkraste sättet.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info