CIBTvisas Förhandsgranskning av visum

Har du en brådskande visumansökan med en tuff tidsgräns? Använd CIBTvisas tjänst 'Förhandsgranskning av visum' för att spara värdefull tid. Erfarna visumspecialister från CIBTvisas går igenom och kontrollerar dina skannade dokument för att se till att din ansökan är redo att skickas in eller om det finns uppgifter som måste ändras.

Om du beställer tjänsten ”Förhandsgranskning av visum” från CIBTvisas granskas dokumenten inom tre timmar efter mottagandet och beställningens kontaktperson får ett svar på de e-postförfrågningar som tagits emot innan klockan 16.00 från måndag till fredag. Förfrågningar som kommer in efter klockan 16.00 besvaras innan klockan 11.00 nästkommande arbetsdag. 

Serviceavgifter

Första resmålet Andra resmålet Efterföljande resmål
kr. 599,00 + moms kr. 195,00 + moms kr. 145,00 + moms

I dessa avgifter ingår inte övriga service-, ambassad- eller expeditionsavgifter.

Om du behöver kontrollera eller översätta en inbjudan till Ryssland kan du ladda upp en skannad kopia på ett säkert sätt på cibtvisas.se/upload-forms?service=russia. Därefter kommer en rysslandsspecialist att kontakta dig och hjälpa dig vidare. Om du på ett liknande sätt behöver kontrollera eller översätta en inbjudan till Saudiarabien kan du ladda upp en skannad kopia på ett säkert sätt på cibtvisas.se/upload-forms.

Användarvillkor

Om du väljer att skicka in dina dokument till CIBTvisas för en förhandskontroll, godkänner du automatiskt följande villkor, utöver CIBTvisas vanliga villkor och bestämmelser:

  • För att vi ska kunna genomföra en fullständig och noggrann kontroll av resedokumenten, måste den sökandes pass skannas in (sidan/sidorna som visar ID-uppgifterna) samt eventuella uppehållsvisum som ska lämnas in tillsammans med stöddokumentationen för visumansökan.
  • CIBTvisas kontrollerar endast den dokumentation som faktiskt skickas in. Vi kan inte kommentera dokument som inte skickas med. Försäkra dig om att alla dokument som står uppräknade på CIBTvisas webbplats skickas in för förhandsgranskning.
  • Avgiften för förhandsgranskningstjänsten betalas inte tillbaka och avgiften debiteras när kontrollen påbörjas.
  • Om dokumenten kräver en ny granskning efter att tillägg eller ändringar har gjorts, debiteras ytterligare avgifter.

Kontakta en specialist från CIBTvisas på [email protected] eller +46 8 662 73 20 om du har frågor.