Inbjudningsbrev och bekräftelser

Inbjudningar är dokument som godkänns av Utrikesdepartementet i det land du ska resa till, dessa dokument ger resenären tillstånd att besöka landet.  CIBTvisas kan ordna inbjudningsbrev och bekräftelser för visum till ett antal resmål för resenärernas räkning.  Gör så här för att kontrollera om du behöver en inbjudan eller inte när du ska ansöka om ett visum: Gå till delen om Visum och välj det land som du ska resa till. Där finns även information om det specifika formatet på och innehållet i inbjudan.

Svenska medborgare ansöker främst om dessa officiella inbjudningsbrev:

Officiell inbjudan för affärsresa till Ryssland

Om du ska åka på affärsresa till Ryssland måste du ha ett visum och en officiell inbjudan som anger syftet med din resa.  De ryska inresekraven anger att en officiell inbjudan måste utfärdas för att man ska kunna få ett ryskt affärsvisum. CIBTvisas kan hjälpa dig att ordna ett visum och en rysk turistvoucher för din resa. Om du vill få hjälp med detta går du till delen om Ryssland och svarar på frågorna. Alternativt kan du titta på eller skicka turistvouchern och bekräftelsen via e-post genom att använda länkarna på den här sidan.

Rysk turistvoucher och turistbekräftelse

Alla turister måste ha en rysk turistvoucher som anger syftet med deras resa innan de kan resa till Ryssland.  CIBTvisas kan hjälpa dig att ordna ett visum och en rysk turistvoucher och turistbekräftelse för din resa. Om du vill få hjälp med detta går du till delen om Ryssland och svarar på frågorna.Alternativt kan du titta på eller skicka den officiella inbjudan via e-post genom att använda länkarna på den här sidan.

Håll dig uppdaterad

Få veckouppdateringar med den senaste informationen och uppdaterade visumkrav.

Mer info

Snabbkoll visum

Innehavare av svenska pass: Kontrollera om du behöver ett visum för ditt resmål.

Visa alla länder

Premiumservice

Låt vårt team av experter göra din visumansökan snabb och enkel. Med personliga konsultationer, påminnelser i god tid och steg-för-steg-hjälp kan du känna dig trygg med att våra visumexperter kommer att hjälpa dig att få din ansökan och dokumentation rätt från början.

Mer info