Inbjudningsbrev - Ryssland

Alla resenärer som ska resa till Ryssland måste ha ett visum och en officiell inbjudan (LOI, Letter Of Invitation) eller en så kallad turistvoucher som godkänts av det ryska utrikesdepartementen, dess regionala representanter eller ett lämpligt kontor för det ryska Migrationsverket.  De ryska inresekraven anger att en officiell inbjudan måste utfärdas för att man ska kunna få ett ryskt affärsvisum. En turistvoucher och turistbekräftelse måste skickas in för att kunna ordna ett ryskt turistvisum.

Om du planerar att resa till Ryssland i affärer eller för att turista kan CIBTvisas ordna en officell rysk inbjudan för er resa. Du kan antingen välja att göra en fristående beställning för den officiella inbjudan eller lägga en beställning för ett affärs- eller turistvisum. Vi ger dig sedan möjlighet att lägga till en inbjudan i samma beställning vid ett senare tillfälle.

Om du vill ordna en inbjudan för att göra affärer i Ryssland eller en turistvoucher måste du tillhandahålla följande:

  1. Pass.  Lämna in en tydlig färgkopia av informationssidan i ert pass.
  2. Ansökningsformulär för inbjudan eller turistvoucherFyll i och underteckna beställningsformuläret för inbjudan för att göra affärer i Ryssland eller beställningsformuläret för rysk turistvoucher och ta sedan en kopia av formuläret för egen räkning.
  3. Skicka sedan in formulären till CIBTvisas.  Skicka in en färgkopia av ditt pass ID-sida och ansökningsformuläret till CIBTvisas.  Vi börjar handlägga din beställning så fort vi tar emot den och håller dig underrättad om hur processen fortskrider.

Premiumservice

Låt vårt team av experter göra din visumansökan snabb och enkel. Med personliga konsultationer, påminnelser i god tid och steg-för-steg-hjälp kan du känna dig trygg med att våra visumexperter kommer att hjälpa dig att få din ansökan och dokumentation rätt från början.

Mer info

Snabbkoll visum

Innehavare av svenska pass: Kontrollera om du behöver ett visum för ditt resmål.

Visa alla länder

Nyheter och uppdateringar